Կանաչ ընկույզի մուրաբա 370գ <<Սյունիք>>
Կանաչ հունական ընկույզ, շաքարավազ, խմելու ջուր, թթվայնության կարգավորիչ՝ կիտրոնաթթու սննդային, մեխակ, դարչին, հիլ: Սննդային արժեքը 100գ մթերքում՝ աշխաջրեր՝ 68գ, էներգետիկ արժեք՝ 272 կկալ/1139կՋ: Պահել 0° C մինչև + 25° C ջերմաստիճանի և 75% ոչ ավել օդի հարաբերական խոնավության պայմաններում: Բացելուց հետո պահել սառնարանում ոչ ավել քան 30 օր: Պիտանելիության ժամկետը՝ 24 ամիս:
ԱՊՐԱՆՔԱՆԻՇ | Syunik food |